Registrering

Fjern- og lokalmedlemskap

Medlemskontingenten er kr 570,- per kalenderår (ingen innmeldingsavgift). Dette inkluderer medlemskap, abonnement på Norsk Golf og forsikring.

For å bli medlem må følgende gjøres:

Send inn følgende informasjon til e-post adressen:

email-kgk

 • Navn:
 • Kjønn:
 • Fødselsdato (dag/måned/år):
 • Gateadresse:
 • Postnr./Sted:
 • E-post adresse:
 • Tel.nr/Mobilnr. (uten mellomrom):
 • Hvilken golfklubb har du vært medlem i sist:
 • Medlemsnr (hvis du husker det):
 • Hcp (hvis du husker det):
 • Hcp bekreftes med (kursbevis/profil i Golfbox/ev. annet):
 • Navn på familiemedlem, hvis noen i husstanden allerede er medlem i Karasjok Golfklubb:
 • Noen i husstanden er medlem i annen golfklubb og mottar bladet Norsk Golf (JA/NEI):
 • Ønsker du å motta golfkort i plast (ja/nei):
 1. Betal årskontigenten på kr 570,- (620,- hvis du betaler fra utlandet) til kontonr.: 4750.92.70097. Husk å skrive inn ditt navn som referanse. For innbetalinger fra utlandet: BIC: DNBANOKKXXX, IBAN: NO54 7593 0505 587.

NB! Hvis det haster kan du betale med Vipps (nummer 14122), men da må du betale kr 595,-. Vennligst send en SMS til 95163430 når du har vippset.

Hvis du ikke har Vipps, så kan du sende inn kvittering for betalingen pr e-post. Kvitteringen må vises at betalingen er gjennomført (ikke bare lagt til forfall). Da går det raskere å registrere og aktivere ditt medlemskap.

 1. Hcp-bekreftelse

Hvis du har vært medlem i en norsk golfklubb i fjor og har hatt elektronisk golfkort, trenger du ikke å sende inn bekreftelse på ditt hcp (eller grønt kort), da ditt hcp vil sannsynligvis vises i Golfbox.

Hvis din tidligere klubb har slettet din profil, må du be om å sende en hcp-bekreftelse til oss: karasjokgolf@gmail.com.

Hvis du har spilt i utlandet, må du skanne sende inn papirkortet til oss per e-post. Du kan også be din tidligere klubb sende oss en bekreftelse på din hcp pr e-post.

Hvis du nylig har gjennomført golfkurs sender du inn ditt skannede kursbevis per e-post til oss.

4. Golfkort

Av miljøhensyn så sender vi ut elektroniske golfkort kun til de medlemmer som aktivt ønsker å bruke et kort. De aller fleste bruker Golfbox digitalt enten på mobil eller pc, så de som ikke trenger kort vil ikke motta det.

Det tar noen uker å få plastkortet i posten, men vi vil sende  kortnummeret per e-post, slik at man ved behov kan skrive ut hcp-bevis på www.golfforbundet.no/verify rett etter at kortet er bestilt.

Samtidig med registreringen vil vi også sende deg brukernavn og passord til Golfbox, systemet på nettet der du kan bestille starttid, registrere runder, og regulere ditt hcp.

For at vi skal kunne utstede golfkort til deg må du ha skriftlig meldt utmelding til din tidligere klubb (ev. meldt fra om at du ikke lenger ønsker å ha de som hjemmeklubb, hvis du ønsker å være medlem i flere klubber).

Utmelding

Ditt medlemskap i Karasjok Golfklubb er et løpende abonnement, og ev. utmelding må gjøres skriftlig senest 31.12 for neste år. Vi vil sende svar på alle utmeldinger. En utmelding er gyldig når du har fått svar på den.

Faktura for neste år

I begynnelsen av neste år vil vi sende ut en faktura på medlemskontingent for neste år til deg. Husk å oppdatere e-post adresse og post adresse i Golfbox hvis de endres. Faktura vil sendes pr e-post, og være tillagt fakturagebyr. Eventuelle purringer vil bli tillagt purregebyr. Dette siden vi må betale SendRegning for hver faktura og purring som blir sendt.

Elektronisk golfkort

Hvis du mister ditt kort kan vi bestille deg et nytt. Vi tar kr 75,- for å utstede nytt kort til deg.

Grasrotklubb

Som medlem i Karasjok Golfklubb håper vi at du velger oss som «din» grasrotklubb. Det vil si at hvis du tipper så styres deler av “dine” tippemidler til Karasjok Golfklubb, uten at du betaler noe ekstra! Les mer på:

http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=847203&CatId=369631

Status

Hvis du har spørsmål, vennligst send oss e-post på

email-kgk

Velkommen som medlem!